V teh dneh pripravljamo spletno stran z gradivi, da bomo lahko najkasneje do 23. 3. vzpostavili poučevanje preko spleta.

Kar nekaj vas je, ki sprašujete kdaj bo pouk na daljavo stekel. To se bo zgodilo, ko bo dokončana spletna stran z gradivi, kot rečeno najkasneje 23. 3., verjetno pa že konec tega tedna. Do takrat je odlična priložnost, da učenci sistematično ponovijo in utrdijo snov za nazaj, preberejo kakšno knjigo, rešijo križanko, kviz ali spremljajo poučni program RTV.

Na spletni strani šole v zavihku Urniki se pojavlja obvestilo eAsistenta, ki omogoča vzpostavitev spletnega poučevanja, ki pa za nas ni aktualno, saj pripravljamo svojo platformo.

POMEMBNO:
Nekateri učenci se zaradi materialnih in tehničnih možnosti ne morejo izobraževati na daljavo. Pri reševanju tovrstnega problema so ponudili pomoč tudi nekateri operaterji telekomunikacij. Prosimo vas, da posredujete informacijo, če in koliko učencev nujno potrebuje tovrstno opremo (telefon in dostop do podatkov). Na podlagi zbranih podatkov in možnosti bomo zanje poskušali zagotovite rešitev.

Do zagona nove spletne strani za poučevanje na daljavo, vas lepo pozdravljamo.

Share on Facebook